Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Atelierului de hartie, produse realizate manual 04-03-2020

 

 

Steliana Vătafu, cu ajutoul grantului primit prin proiectul Start-up Urban, a pus bazele Atelierului de hârtie, o mică afacere de produse realizate manual. Produsele sale handmade au avantajul de a fi unice, fiind create pe baza unui concept propriu. Principalele tehnici folosite sunt: colaj, decupare, embosare, ștanțare, origami, pictura, realizarea de machete din hârtie, papier-mache, quilling sau hârtie filigran, ștampilarea, scrapbooking.

 

 

Prin toate aceste moduri de lucru, Atelierul cu hârtie concepe o gamă largă de produse, precum:
 
- Felicitări
- Rame foto personalizate
- Aranjamente și buchete cu flori din hârtie
- Panouri și obiecte decorative cu flori de hârtie
 
Atunci când își vinde produsele, antreprenoarea relatează și povestea lor: ce simbolizează, de la ce idee a pornit când le-a creat, ce inspiră și cui le este adresat. Steliana spune că atunci când lucrează la comenzile primite adaugă rezultatului final “dragoste pentru frumos, artă și viaţa”. Realizarea obiectelor din hârtie necesită multă muncă, materiale de calitate, timp, energie și, mai ales, idei originale.
 
Practic, atunci când cumpărăm un produs handmade, achiziționăm mai mult decât un accesoriu, luăm acasă o poveste și o experienţă.

 

 www.creatordeflori.ro

 www.facebook.com/BobocCreatordeFlori

 


Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării, cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.