Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Authentic Interior Design: Spatii care deservesc prezentul, dar nu uita de trecut, pentru a putea exista in viitor 05-12-2019
 
 
Authentic Interior Design oferă servicii complete de design și arhitectură de interior la cele mai înalte standarde, realizând întregul proces, de la dezvoltare de concept, proiectare 3D, planuri tehnice, la urmărirea și implementarea proiectului la cheie.
 
Mihalte Cosmin, beneficiar în cadrul Proiectului Start-up Urban, a pus bazele Authentic Interior Design în orașul Târgu Mureș. După finalizarea primelor două etape ale proiectului, ce au avut ca activitatăți definitorii cursuri de antreprenoriat, un consurs de planuri de afaceri, practică de specialitate și consultanță, am ajuns să prezentăm povestea de succes a antreprenorului nostru.
 
Când l-am întrebat pe Mihalte Cosmin, deținătorul start-up-ului, care sunt motivele pentru care cineva ar trebui să apeleze la serviciile Authentic Interior Design, acesta ne răspunde fără să stea prea mult pe gânduri:
 
"Deoarece ne dorim să proiectam spații unice, autentice, să oferim soluții individuale și funcționale, care să identifice și să folosească particularitățile fiecărui client, să materializeze viziunea fiecăruia, respectând totodată cerințele funcționale și estetice propuse de acesta. Scopul designer-ului este de a crea un spațiu plăcut, folosindu-se de lumini, texturi, materiale, care să producă o anumită stare și care să se muleze pe geometria spațiului, alcătuind o compoziție aromonioasă."
 
Un alt domeniu pe care Authentic Interior Design dorește să îl promoveze este importanța păstrării și valorificării elementelor tradiționale și autentice românești, prin integrarea lor în spațiile propuse. Prin recondiționarea, reinterpretarea obiectelor, sau prin preluarea diferitelor motive, forme și finisaje, Authentic Interior Design dorește să creeze spații noi, moderne, care însa să se diferențieze prin aceste elemente unice. Mihalte Cosmin consideră că orice spațiu trebuie creat pentru a deservi prezentul, fără însă a uita valorile artistice românești și arhitecturale din trecut și fără a-i lua posibilitatea de a exista în viitor.
 

 

 
Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării, cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.