Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Cei trei formatori în antreprenoriat ai SC EDUKADO SRL 31-07-2018


Programele de formare în competențe antreprenoriale Start-up Urban - cursuri gratuite acreditate ANC -  sunt organizate prin proiect de partenerii Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM), respectiv SC EDUKADO SRL (Metodica), în cele 6 județe Start-up Urban.
 

Cursurile de specializare în competențe antreprenoriale se derulează în perioada mai-august 2018. Ulterior vom invita cursanții să aplice cu planul de afacere în concursul de planuri de afaceri Start-up Urban, în urma căruia vor fi selectate viitoarele afaceri ce vor primi granturi de până la 39.000 euro.

 

SC EDUKADO SRL (Metodica) organizează prin proiect 4 programe de formare, câte 2 pe județ, în Harghita și Covasna.

În județul Harghita va avea loc prima sesiune in Odorheiu Secuiesc între 4 - 9 august, iar cea de a doua sesiune e planificată în perioada 10 - 14 si 16 august, la Miercurea Ciuc.

În județul Covasna prima sesiune de formare are loc între 30 iulie - 4 august în orașul Sf. Gheorghe, iar sesiunea a doua va avea loc în perioada 13-18 august, în același oraș.


 

Echipa de formatori a SC EDUKADO SRL este compusă din: 

 

Tünde Csata 

 

 

Consultant, evaluator, manager și autor de proiecte europene cu o experiență în investiții care cumulează peste 3 mil. euro buget total.

 

István Szabó

 

 

Antreprenor, facilitator, consultant în antreprenoriat și manager de proiect al fundației care administrează Castelul Kálnoky din Micloșoara.

 

Levente Katona

 

 

Antreprenor, consultant și analist financiar, specialist în managementul riscului și pe traininguri oferite sistemului bancar din România și din străinătate.

 

 

În paralel, Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) organizează 8 programe de formare, câte 2 pentru fiecare dintre județele Alba, Sibiu, Mureș și Brașov.
Aveți aici și pe Cei patru formatori în antreprenoriat ai FNTM.


 Detalii despre etapele proiectulului Start-up Urban găsiți la acest link.