Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Concursul de planuri de afaceri din judetul Alba: au fost stabilite interviurile! 30-10-2018

Interviurile Start-up Urban din județul Alba se vor desfășura în zilele de 10-11 noiembrie 2018, la sediul Centrului Incubator de afaceri, Alba Iulia, str.Trandafirilor, nr.18.

 

Administratorul de granturi pentru județul Alba este partenerul proiectului Municipiul Alba Iulia, care va monitoriza implementarea planurilor de afaceri ce vor fi selectate prin concurs.

 

Fiecare candidat va avea cca. 30 de minute pentru a prezenta pe scurt ideea de afacere și pentru a raspunde întrebărilor adresate de membrii juriului.

 

 

 

Din juriul județului Alba vor face parte 3 experți, angajați de FNTM, liderul de proiect Start-up Urban:

-          Călin Matieș;

-          Cristian Sergiu Takacs;

-          Valentin Nicolae Bolea.

----

Călin Matieș | Președinte Federația Națională a Producătorilor de Produse Tradiționale din România, Antreprenor, Evaluator Start-up Urban în Concursul de planuri de afaceri din județul Alba

 

În anul 2013 a pus bazele înființării Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România, al cărei președinte a fost desemnat încă de la constituire, ca o recunoaștere a implicării constante în cultivarea și păstrarea autenticului național. Antreprenor cu vastă experiență în domeniul panificației și segmentul HoReCa - producător al vestitei pite de Sântimbru - Călin Matieș dovedește o neobosită și constantă dorință de abordare și doborâre provocări. Cei peste 19 ani de antreprenoriat și implicare activă în viața comunității îi confirmă faptul că reușita unei acțiuni constă în crearea mediului adecvat, în care toți oamenii implicați au oportunitatea de a-şi pune amprenta personală.

 

----////....

Cristian Sergiu Takacs | Șef Agenție Banca Transilvania, Economist, Evaluator Start-up Urban în Concursul de planuri de afaceri din județul Alba

 

Activează în domeniul bancar din anul 2005, înregistrând o ascensiune constantă, de la poziția de consilier clienți și până la cea de director de sucursală bancară, în orașul Aiud, pentru început. Experiența acumulată și rezultatele înregistrate au condus la promovarea sa către o poziție de director sucursală în capitala județului, începând cu anul 2011.

Activitatea sa profesională solicită o bună înțelegere și gestionare a mediului de afaceri local, capacitate de analiză și negociere, competențe de comunicare,  atribute pe care, după cum o dovedesc rezultatele obținute, Sergiu Takacs le dovedește cu succes.

Deține un master în Bănci și Piețe de capital și este licențiat al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Clu

 

//

Valentin Nicolae Bolea | Antreprenor, Inginer, Evaluator Start-up Urban în Concursul de planuri de afaceri din județul Alba

 

Absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic din Cluj napoca, domnul Nicolae Bolea a evoluat într-o carieră de inginer proiectant în domeniul construcțiilor de mașini, actvând pentru o periodă chiar în cadrul Atelierului de proiectare tehnologică caroserie din cadrul renumitei SC Automobile Dacia SA.

 

În anul 2011, domnul Nicolae Bolea a decis să-și folosească aptitudinile și în domeniul antreprenoriatului, dezvoltând o afacere proprie, în domeniul securității muncii, pe care o conduce cu succes și în ziua de azi.

 

//