Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Concursul de planuri de afaceri din judetul Brasov: au fost stabilite interviurile! 24-10-2018

 

Interviurile din concursul de planuri de afaceri Start-up Urban din judetul Brasov se vor sustine in perioada 8-9 noiembrie 2018 la Hub Onezero (Strada Lunga, nr. 100, Brasov).

 

In judetul Brasov, administratorul de granturi este partenerul proiectului Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor (APRSC). 

 

Expertul local Sabina Milcoveanu va confirma in perioada urmatoare, impreuna cu candidatii, programarea intervalului orare pentru fiecare interviu.

 

Fiecare candidat va avea cca. 30 de minute pentru a prezenta pe scurt ideea de afacere si a raspunde intrebarilor adresate de membrii juriului.

 

Componenta juriului pentru judetul Brasov (reprezentanti ai mediului de afaceri si ai patronatelor):

 

- Radu Balanean

- Mihai Buhaiciuc

- Ioana Tihu

 

 

Psih. dr. ing. Radu BALANEAN

 

 

Antreprenor din 1990 si fondator a peste 20 de organizatii neguvernamentale, membru al mai multor organizatii nationale, europene si internationale, coordonator a peste 15 ONG-uri.

Presedinte - Federatia Nationala pentru Invatamant si Formare Profesionala, Prim-Vicepresedinte - Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Presedinte/ Cercetator stiinte socio-umane la Institutul de Training, Studii și Cercetari ITSC Tirgu-Mures.

 

Mihai Buhaiciuc

 

Fondator si manager al SC Analiza ECO-FIN SRL, societate pentru audit si consultanta fiscala.

Pasionat de consultanta financiara, fiscala si audit, Mihai are experiența de peste 10 ani in domeniul financiar-contabil.

Membru activ CECCAR din 2006 si membru activ Camera Auditorilor Financiari din Romania din 2011.

 

Ioana Tihu

 

Manager de proiect in cadrul SC Iceberg Consulting SRL, o companie de consultanta avand o experienta de peste 10 ani in analiza mediului de afaceri din judetul Brasov.

 

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul bancar, in pozitii de analist financiar si de risc, Ioana Tihu s-a dovedit a fi un bun specialist in evaluarea financiara si monitorizarea afacerilor, cat si a riscurilor asociate.

 

Va dorim mult succes!