Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Concursul de planuri de afaceri din județul Covasna: au fost stabilite interviurile! 24-10-2018

Am stabilit datele și comisia pentru interviurile din județul Covasna, unde administratori de granturi sunt partenerii proiectului Edukado SRL (Metodica) și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor (APRSC). 

 

Interviurile se vor susține în perioada 12-13 noiembrie 2018 la Sfântu Gheorghe, la Incubatorul de Afaceri (Strada Presei 4, Sfântu Gheorghe).

 

Fiecare candidat va avea la dispoziție aproximativ 30 de minute pentru a prezenta pe scurt ideea de afacere și a răspunde întrebărilor adresate de membrii juriului.

 

Componența juriului din județul Covasna (reprezentanți ai mediului de afaceri și ai patronatelor):

 

- Mihai Andrei Pop

- Radu Bălănean

- Reka Kanyadi

 

Expeții locali Start-up Urban, Kinga Kristo și Mihai Viseroiu, vor stabili împreună cu candidații progrmarea intervalului orar al fiecărui interviu.

 

 

 

Mihai Andrei POP

 

 

Fondator și manager al Metodica - Designed for Education - Președinte şi Manager de proiect al Inceptus România.

Pasionat de proiecte și idei inovatoare, Andrei are expreinenţă de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. El a activat în management de proiect, în diferite roluri și funcții. Experiența sa se materializează în proiecte coordonate si evaluate de peste 5 mil. EUR, de-a lungul timpului.

 

Psih. dr. ing. Radu BĂLĂNEAN

 

 

Antreprenor din 1990 si fondator a peste 20 de organizații neguvernamentale, membru al mai multor organizații naționale, europene și internaționale, coordonator a peste 15 ONG-uri.

Președinte - Federația Națională pentru Învățământ și Formare Profesională, Prim-Vicepreședinte - Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Președinte/ Cercetător științe socio-umane la Institutul de Training, Studii și Cercetări ITSC Tîrgu-Mureș.

 

Reka KANYADI

 

 

CEO Business Foundation BV-2014, este consultant în managementul afacerilor, având ca și principale competențe management de proiect, planificare strategică, evaluare fezabilitate proiecte de investiții.

A fost implicată în coordonarea și implementarea a peste 60 de proiecte de înființare, dezvoltare afaceri.

Are studii superioare economice, juridice, studii de perfecționare de evaluator întreprinderi și masterat în managementul afacerilor (MBA), deține o firmă de consultanță în managementul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile.

Pasionată de performanță în tot ceea ce face, caută noi provocări care să-i asigure dezvoltarea atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.