Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

CONFERINȚĂ. Brașovul ia START-ul joi, 12 aprilie 10-04-2018

 

Proiectul Start-up Urban avansează, finanțarea afacerii dorite e din ce în ce mai aproape, iar experții noștri din județe au procesat deja, fiecare, peste 20 de înscrieri.    

 

Vă invităm, așadar, la Conferința de informare și promovare a antreprenoriatului „Startup Urban Brașov”, care va avea loc în Brașov, joi, 12 aprilie 2018, la Hotel Aro Palace, începând cu ora 16.00. Evenimentul este organizat de Asociația pentru promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC, partener în cadrul proiectului Start-up Urban.

 

Agenda conferinței Startup Urban Brașov va putea fi consultată și pe pagina de Facebook a proiectului facebook.com/StartupUrbanCentru/events unde vom încărca toate detaliile legate de eveniment și de speakeri.

 

Conferința de joi, 12 aprilie, va avea un puternic conținut motivațional. Veți avea ocazia să întâlniți antreprenori, oameni de afaceri de succes și experți ai proiectului. Veți primi răspunsuri detaliate cu privire la înscrierea în proiect, la cursurile de formare antreprenorială care vă pot fi puse gratuit la dispoziție (termenul de înscriere pentru faza de formare este 21 aprilie), și la modalitățile de realizare a unui plan de afacere.

Veți afla detaliile derulării concursului de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 9 idei de afaceri non-agricole în orașe din județul Brașov, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.   

 

Dorim să ne întâlnim  joi, 12 aprilie, de la ora 16:00, la Hotel Aro Palace, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție pentru demararea unei afaceri pe cont propriu prin proiectul Start-up Urban.

 

Vă rugăm să vă înscrieți pentru participarea la conferință prin trimiterea unui e-mail cu datele dumneavoastră către expertul proiectului Start-up Urban din județul Brașov:

 

Sabina Milcoveanu
sabina.milcoveanu@cumpararesponsabil.co
0737.032.505

 

Marian Ioan Țața

Președinte APRSC