Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

CONFERINȚĂ. Harghita ia START-ul sâmbătă, 14 aprilie 10-04-2018

 

Ai o idee de afacere pe care ai dori să o inițiezi în mediul urban în Județul Harghita?

 

Vrei să vezi dacă ideea ta se încadrează la un sprijin financiar până la 39.000 de euro? 

 

Vrem să sprijinim 9 antreprenori de succes să își poată atinge visul.

 

Cum?

 

Vei afla dacă vii la conferința Start-Up Urban de informare și motivare din Miercurea Ciuc din data de 14 aprilie 2018, de la ora 14.00, la Sala de Conferințe a Casa Corpului Didactic "Apáczai Csere János".

 

Accesul este gratuit cu preînregistrare de pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/StartupUrbanCentru/events.

 

Conferința de sâmbătă va aduce în fața ta antreprenori de succes din județul Harghita și membri ai proiectului care vor detalia etapele și beneficiile implicării în proiectul nostru.

 

Vei întâlni 5 antreprenori locali care vor împărtăși poveștile lor de succes și vor fi disponibili pentru întrebări indiscrete.

 

Experiențele acestora acoperă o gamă largă de domenii antreprenoriale.

 

Daca dorești sa afli poveștile de succes ale Carpathian Escapes, Soldigo, EcoTiny House, The House CoWork sau Kristoteq CNC Solutions te așteptăm.

 

Avem pregătite detaliile și informațiile cu privire la domeniile acoperite de formarea antreprenoriala asigurată prin proiect și vă vom prezenta etapele participării la concursul de planuri de afaceri, în urma căruia vor fi selecționate 9 idei de afaceri din județul Harghita ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.

 

Ne vedem, așadar, la Miercurea Ciuc, sâmbătă 14 aprilie de la ora 14.00, pentru a parcurge împreună pașii necesari pentru demararea unei afaceri prin Start-up Urban.

 

Pentru participarea la conferință este necesară înscrierea prealabilă, fie prin accesarea link-urilor menționate mai sus, fie prin transmiterea unui e-mail, cu datele dumneavoastră, către expertul nostru Tünde Csata, e-mail: tunde.csata@metodica.ro, 0744.138.085.