Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

CONFERINȚĂ. La Sfântu Gheorghe am luat START-ul ÎMPREUNĂ 05-04-2018

 

 

Peste 60 de participanți astăzi, la Sfântu Gheorghe, în prima noastră conferință din seria „Luăm START-ul ÎMPREUNĂ”. Conferința din Covasna este organizată de Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor (APRSC), unul dintre cei patru parteneri ai proiectului Start-up Urban.

 

Evenimentul a fost deschis de Valentin Miron - președintele Fundației Naționale a Tinerior Manageri, managing partner al companiei de consultanță financiară VMB Partners SA - și Marian Ioan Țața -  președintele Asociației pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor (APRSC), fondator și CEO al Iceberg, președintele Clusterului pentru Inovare și Tehnologie ALT Brașov.

 

Kinga Kristó - fondator si CEO al firmei Kristoteq CNC Solutions - design industrial și organizație de management a clusterului TMEC - start-up finanțat prin programul „Start-up 2014! O șansă de dezvoltare antreprenorială durabilă în regiunile Centru și Nord Est” -  și Mihai Dumitrescu - fondator, CEO and CTO of Rosoftlab, co-fondator & Chief Technology Officer Lampix - start-up brasovean care a obținut premiul pentru cel mai bun startup de AR/VR la festivalul SXSW din 2017 și a fost finanțat pe blockchain cu peste 4 milioane dolari - vor împărtăși participanților seretele succesului lor.

 

 

 

Detaliile proiectului Start-up Urban - înscriere, cursuri de antreprenoriat, concurs de planuri de afaceri și acordarea de granturi - și mecanismele de finanțare sunt explicate de Valentin Miron (FNTM - liderul de consorțiu), Mihai Andrei Pop - CEO EDUKADO (partener al proiectului) care împărtășește și experiența sa de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile.

Următoarele conferințe vor avea loc în 12 aprilie la Brașov, în 14 aprilie la Miercurea Ciuc, în 16 aprilie la Alba Iulia, în 17 aprilie la Sibiu și în 18 aprilie la Târgu Mureș.

 

 

Înscrierile pentru participarea la conferințe se fac la experții noștri din fiecare județ:

startup.fntm.ro/contact


Pe pagina de Facebook a proiectului am creat evenimente dedicate fiecăreia dintre conferințe județene:

fb.com/StartupUrbanCentru/events.

 

Vă invităm să le consultați. Aici vom încărca în timp real, de îndată ce sunt definitivate, toate detaliile legate de agendă, speakeri, loc de desfășurare, pentru fiecare eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Având denumirea oficială „Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării”, cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.


Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 13.367.049,19 lei dintre care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 11.328.462,16 lei și valoare eligibilă neramburabilă din bugetul național 1.987.908,46 lei.