Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Dăm STARTul la cursuri! Inscrie-te și participă la primul curs de competențe antreprenoriale organizat Târgu Mures, 13-18 iunie 22-05-2018

 

 

Înscrie-te și participă la primul curs de formare în competențe antreprenoriale organizat de FNTM la Târgu Mures, 13-18 iunie, și fii cu un pas mai aproape de afacerea ta!


 

Proiectul Start-up Urban avansează, iar trainerii noștri va așteaptă la prima sesiune de curs de perfecționare în Competențe antreprenoriale, certificată ANC, organizată în cadrul proiectului, la Târgu Mureș, în perioada 13-18 iunie 2018.

 

Cursul va fi susținut de 2 traineri din echipa FNTM, Cristian Tatu și Andrei Popescu, cadre universitare cu experiență, care au contribuit la instruirea a peste 2000 mii de cursanți interesați de antreprenoriat și care vă vor oferi atât noțiunile teoretice necesare cât și exemple practice și studii de caz, fiind la rândul lor consultanți pentru dezvoltarea afacerilor.
 

 

Cristian Tatu | trainer Start-Up Urban, consultant, cadru didactic universitar

Cadru didactic în cadrul Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București din 2008, doctor în economie, specializat în cercetări de piață, marketing online, creație publicitară, sisteme informatice inteligente și analiza datelor.

Deține certificare Project Management Professional din partea Project Management Institute (Statele Unite ale Americii) și diplomă MBA eliberată de Universitatea din Ottawa (Canada).

În ultimii 10 ani a acumulat experiență în consultanță de specialitate pentru dezvoltarea afacerilor din domenii precum turism și divertisment, medicină umană și veterinară, comerț electronic, agricultură, fitness, mecanică auto/moto și altele.

 

 

Andrei Popescu | trainer Start-Up Urban, consultant, cadru didactic universitar

Cadru didactic în cadrul Departamentului de Marketing al  Academiei de Studii Economice Bucureşti – preparator, asistent, lector, predă cursuri de marketing şi management, atât în cadrul programelor de Licenţă ale ASE, cât şi în cadrul MBA-ului Româno-Canadian.

Este doctor în marketing din anul 2012. În anul 2016 a absolvit cursurile programului de MBA al Washington University in St. Louis, Olin Business School, program top 25 în SUA.

De-a lungul a 16 ani de carieră a acumulat experienţă de lucru pe trei continente, în şase ţări, în mediu privat şi mediu public, în mediu for-profit şi not-for-profit. Oferă consultanţă de strategie, marketing şi resurse umane pentru antreprenorii români care vor să-şi crească afacerile. Oferă training-uri personalizate în funcţie de nevoile clientului, pe o tematică largă: marketing, iniţiere în antreprenoriat, managementul schimbării, personal branding etc. 

 

Pentru că numărul de locuri este limitat, la o sesiune de formare putând participa maximum 28 de persoane, vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând la expertul Start-up Urban din județul Mureș: Răzvan Vlasiu (FNTM), e-mail: răzvan.vlasiu@fntm.ro, tel: 0734449194.

 

Menționăm faptul că a doua sesiune de formare pentru județul Mureș va fi organizată în perioada 1 - 6 august 2018.


În curând vom anunța programarea tuturor sesiunilor de curs, pe care le organizăm în celel 6 județe, în perioada iunie-august 2018.