Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

FORMARE Start-up Urban: „Trainerii au fost de excepție”, „Jos pălăria!” 19-07-2018

 

Publicată de Start-Up Urban pe Luni, 16 Iulie 2018

 

 

Am primit primele impresii de la cursurile de antreprenoriat și e-Learning organizate deja în proiectul Start-up Urban, în județele Alba și Sibiu, și ne-au bucurat foarte tare.

 

Am decis să vi le împărtășim. Nu ca să ne lăudăm, ci ca să știți ce vă așteaptă participând la formarea antreprenorială oferită de FNTM.

 

Iată câteva reacții :

 

I.C. (formare în Alba-Iulia)

„Modul în care a fost structurat conținutul de teorie cu exemplele practice a fost de real ajutor.

Ar fi cu adevarat de folos să mai avem o întâlnire între finalizarea acestui curs și concursul propriu-zis.”

 

 

T.P. (formare în Sibiu)

„Trainerii - bine pregătiți, atât Cristi cât și Alin, cu exemple clare din practică, și la teorie, cu anecdote bine plasate. Mi-au plăcut. Întâlnirile cu colegii în pauzele de cafea, totul a fost super. N-am uitat de organizare… jos pălăria!”

 

A.M. (formare în Sibiu)

„M-am bucurat de întreaga experiență oferită de acest curs. Pentru mine a fost un curs excepțional și sunt convinsă, foarte util, indiferent ce voi face pe viitor. Trainerii au fost de exceptie. Au dat multe exemple astfel încât să asimilam cat mai usor informația, sunt oameni foarte bine pregătiți, atat d.p.d.v. al studiilor cat și profesional.”

 

H.M. (formare în Sibiu)

„Un curs educativ, interactiv, un suport pentru un tânăr antreprenor. O echipa de formatori foarte bine pregătiți. O locație buna și o organizare pe măsura.” 

 

C.T. (formare în Alba și formare e-Learning)

„Cursul on-line a fost interesant prezentat, cu trimiteri utile la imagini sau video, unele dintre module fiind mai accesibile, altele mai dificile. Testele pe care trebuia sa le promovăm, de asemenea, au avut grade diferite de dificultate, unele chiar mi-au creat probleme. Vă felicit pentru implicare si mulțumim formatorilor prezenți la Alba Iulia.”În 2018 prin Start-up Urban organizăm cursuri gratuite de educație antreprenorială în cele 6 județe ale regiunii Centru și selectăm în toamnă, în urma unui concurs 54 de planuri de afaceri care vor primi finanțare în cadrul liniei de finanțare România Start Up Plus. 
 

Momentan mai avem locuri libere pentru participarea la cursuri doar în județul Brașov.


Detalii despre structura proiectului Start-up Urban găsiți în acest articol