Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Invitație la conferința Start-up Urban de informare și promovare a antreprenoriatului de la Alba Iulia - luni, 16 aprilie 05-04-2018
 

 

Vă invităm la Conferința de informare și promovare a antreprenoriatului de la Alba Iulia, care va avea loc luni, 16 aprilie 2018, la Hotel Transilvania, începând cu ora 14.00. Evenimentul este organizat de Municipiul Alba Iulia, partener în cadrul proiectului Start-up Urban.

 

Agenda conferinței de la Alba Iulia va putea fi consultată și pe pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/StartupUrbanCentru/events, evenimentul "Conferință Start-up Urban la Alba Iulia", unde vom încărca toate detaliile legate de eveniment și de speakeri.

 

Conferința de luni, 16 aprilie,  va avea un puternic conținut motivațional. Veți avea ocazia să întâlniți antreprenori, oameni de afaceri de succes și experți ai proiectului. Veți primi răspunsuri detaliate cu privire la înscrierea în proiect, la cursurile de formare antreprenorială care vă pot fi puse gratuit la dispoziție (termenul de înscriere pentru faza de formare este 21 aprilie), și la modalitățile de realizare a unui plan de afacere.

 

Veți afla detaliile derulării concursului de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 10 idei de afaceri non-agricole, în oraș, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.   

 

Vă rugăm să vă înscrieți pentru participarea la conferință prin accesarea acestui link.

 

Datele de contact ale expertului de grup țintă din județul Alba sunt: Sebastian BĂEȘAN, sebastian.baesan@apulum.ro0727.895.077.

Agenda evenimentului poate fi consultată mai jos.

 

Vă mulțumim,

Coordonator activități 
proiect Start-up Urban
Dana Maria NAGHIU