Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Invitație la Conferința Start-up Urban de informare și promovare a antreprenoriatului de la Sf. Gheorghe, de joi, 5 aprilie 30-03-2018

 

 

Deschidem seria de conferințe Start-up Urban la Sfântu Gheorghe, în Covasna.

 

Conferința de informare și promovare a antreprenoriatului „Startup Urban Covasna” va avea loc joi, 5 aprilie 2018, in Sfântu Gheorghe, la Orchidea Events Center, începând cu ora 12.00.

 

Evenimentul este organizat de Asociația pentru promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC, partener în cadrul proiectului Start-up Urban.

 

Agenda conferinței Startup Urban Covasna va putea fi consultată și pe pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/StartupUrbanCentru/events unde vom încărca toate detaliile legate de eveniment și de speakeri.

 

Conferința de joi, 5 aprilie,  va avea un puternic conținut motivațional.

 

Veți avea ocazia să întâlniți antreprenori, oameni de afaceri de succes și experți ai proiectului. Veți primi răspunsuri detaliate cu privire la înscrierea în proiect, la cursurile de formare antreprenorială care vă pot fi puse gratuit la dispoziție (termenul de înscriere pentru faza de formare este 21 aprilie), și la modalitățile de realizare a unui plan de afacere.

 

Veți afla detaliile derulării concursului de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 8 idei de afaceri non-agricole în orașe din județul Covasna, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.   

 

Dorim să ne întâlnim  joi, 5 aprilie, de la ora 12:00, la Sala Orchidea Events Center, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție pentru demararea unei afaceri pe cont propriu prin proiectul Start-up Urban.

 

Vă rugăm să vă înscrieți pentru participarea la conferință prin trimiterea unui e-mail cu datele dumneavoastră către experții proiectului Start-up Urban din județul Covasna:

 

Mihai Viseroiu
mihai.viseroiu@cumpararesponsabil.ro
0728.108.239

 

Emőke Csata

emoke.csata@metodica.ro
0740.551.374

 

Președinte APRSC
Marian Ioan Țața

 

Atașat mai jos este programul conferinței.