Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Massif Experience, trasee montane in zona Brasovului si in imprejurimi 11-12-2019

 

 

Cu sediul în Brașov, Massif Experience are ca scop principal ghidajul turistic de specialitate - ture de mountainbike și splitboard/ski de tură pe trasee montane în zona Brașovului și în împrejurimi - Postăvaru, Tâmpa, Ciucaș, Piatra Craiului, munții Baiului și munții Bucegi.

 

Turele sunt împărțite pe pachete, în funcție de experiența dorită de clienți. Start-up-ul oferă spre închiriere o gamă largă de biciclete, de la hardtail și full suspension până la biciclete electrice, acoperind astfel toată gama acestui sport.

 

Turele se desfașoară în mare parte pe poteci de tip singletrail (poteci înguste, cu rădăcini și diferențe de nivel considerabile), dar și pe poteci mai largi și cu o înclinație mai mică, pentru începători.

 

Pachetele oferite variază între 4 ore, o zi întreagă sau excursii desfășurate pe mai multe zile. 

 

 

Iarna activitatea este similară,  acțiunea fiind pe zăpadă în zone Off-Piste.

 

Riscul fiind mai mare din cauza avalanșelor se acordă o atenție sporită pentru pregătirea clienților pentru eventualitatea unui accident de tipul menționat mai sus.

 

Tot iarna, Massif Experience se axează și pe cursuri de conștientizare a riscului de avalanșă, dar și pe cursuri de splitboard + Snowboard + schi.

 

 

 

 

Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării, cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.