Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Romania Photo Tours - Excursii in Romania pentru pasionatii de fotografie din strainatate 08-01-2020

 

 

Romania Photo Tours este o agenție de turism online specializată pe o nișa a turismului cu un potențial foarte mare de dezvoltare și anume turismul de fotografie, adică organizarea de excursii prin care pasionații de fotografie din alte țări vizitează și învăță despre România, despre tehnici de fotografie și încearcă să obțină imagini care captează esența a ceea ce face România o țară unică.


Motto-ul agenției este “Veni. Vidi. Click.” – adică “Vino. Vezi. Fă click”, unde click nu se referă doar la a apăsa butonul de pe aparatul de fotografie, ci și la a deveni parte integrantă din cultura locală.

Romania Photo Tours organizează atât tururi fotografice, în colaborare cu agenții specializate și fotografi din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Italia sau Canada, cât și tururi personalizate adaptate necesităților și intereselor celor care ne contactează.  

Date de contact:
Site: https://romania-photo-tours.com
Email: info@romania-photo-tours.com
Facebook: https://www.facebook.com/touroperatorRomaniaPhotoTours/

 


Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Urban (denumire oficială: “Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării”), cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.