Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Smart Home Systems dezvolta conceptul cladiri inteligente pentru locuinte si spatii comerciale 13-02-2020
Smart Home Systems este una dintre puținele firme din România specializate în integrarea sistemelor pentru clădiri inteligente folosind standardul internațional KNX. Echipa tânără, împreună cu experiența și certificările în domeniul automatizărilor și insalațiilor electrice, îi recomandă să încheie parteneriate solide, care vor ajuta la dezvoltarea conceptului de "clădire inteligentă".
 
Misiunea Smart Home Systems este de a ridica nivelul confortului, siguranței și eficienței energetice a clădirilor rezidențiale și comerciale prin integrarea tuturor sistemelor de control iluminat, control temperatura și ventilație, control jaluzele, multimedia și conexe într-o singură interfață de vizualizare care poate fi accesată de oriunde în lume.
 
Soluția de bază oferită de firma Smart Homes include sistemul de automatizare KNX, tabloul electric, servicii de consultanță, proiectare electrică, punere în funcțiune și training de specialitate. Sistemul de automatizare KNX este capabil să controleze temperatura, iluminatul, jaluzelele, scenarii (venit / plecat deacasă) și închiderea vanei principale de apă în cazul unei inundații.
 
Fiind un sistem descentralizat, Smart Home Systems oferă posibilitatea clienților de a adăuga mult mai multe funcții de control precum:
 
- Control de la distanță folosind smartphone-ul sau tableta
- Control vocal folosind asistenți virtuali precum Siri, Amazon Echo, Google Home 
- Control aer condiționat
- Alarme indundație, incendiu, gaz și scenarii în prealabil
- Scenarii complexe
 
 
Beneficii pentru client:
 
- Confort ridicat prin controlul tuturor funcțiilor importante dintr-o locuință
- Creșterea eficienței energetice
- Sistem personalizat și scalabil
- Interfață de vizualizare personalizată
- Creșterea eficienței energetice a clădirilor
- Cablarea electrică a clădirilor este mult simplificată
 
 
 
Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Urban (denumire oficială: "Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării"), cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.