Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

START la studiul online! 05-06-2018

 

 START la studiul on-line: familiarizați-vă cu noțiunile de antreprenoriat și acumulați cunoștințe valoroase pentru dezvoltarea unei afaceri de succes

 

 

Am demarat înscrierile pentru programul on-line Intreprinzator in turism (Antreprenor, cu studii de caz în turism). Programul se poate studia pe platforma e-Learning www.intreprinzatorturism.ro.

 

Dacă ați fost declarat admis pentru a participa la cursurile din proiectul Start-up Urban, vă rugăm să verificați adresa de e-mail pe care ați furnizat-o expertului județean și să urmați instrucțiunile primite pentru activarea contului.

Apoi, puteți începe să studiați, folosind contul personal (credențialele de logare primite pe e-mail), accessând elearning.intreprinzatorturism.ro.

 

Recomandăm să demarați acest proces cât mai curând cu putință, ideal înaintea participării la cursurile de formare în competențe antreprenoriale autorizate ANC, astfel încât să fiți deja familiarizați cu noțiunile de bază la momentul începerii cursului ANC și să puteți adresa întrebări de clarificare trainerilor nostri.

 

Perioada în care vă recomandăm să accesați și să studiați cursul e-learning este iunie - 21 august 2018.

 

Materia programului e-Learning este structurată în 5 module de curs, structurate pe pachete de învațare: plan de afacere, management financiar, marketing și promovare, management turistic și IT&C.

 

Programul e-Learning conține noțiuni teoretice completate de studii de caz, materiale video, momente didactice animate, biblioteci de resurse. Pentru vizualizarea lecțiilor trebuie să fie instalată aplicația Flash Player (pentru instalare, adresa URL de accesat este https://get.adobe.com/flashplayer/)

 

Toate modulele de curs sunt disponibile si in format PDF si pot fi descărcate din platformă, după logare.
 

 

Consultantul e-Learning, împreună cu experții grup țintă județeni și trainerii, acordă asistență permanentă cursanților funcție de nevoile specifice identificate și transmit materiale utile procesului de învățare.

 

Urmăriți și înscrieți-vă pe forumul disponibil pe platforma și citiți frecvent indicațiile, postările celorlalți colegi și răspunsurile aferente; veți fi informați și veți câștiga mai mult timp întrucât multe dintre problemele dvs. au fost poate deja supuse dezbaterii și rezolvate prin postări publice disponibile către toti cursanții.

 

Puteți contacta și chiar vă încurajăm să corespondați cu trainerii și consultanții nostri pe orice temă de interes adiacentă tematicilor studiate, atât pe forumul platformei, cât și pe adresa de e-mail antreprenor@fntm.ro.

 

Beneficii ale studiului online

  • accesarea cursului oricând și de oriunde, prin intermediul internetului
  • studiu în ritm propriu, cu autoevaluare permanentă
  • peste 200 de ore de teorie completate de studii de caz
  • cursuri aplicate, dinamice, interactive și intuitive
  • momente didactice animate și exerciții aplicative
  • exemple video, pilde, povești cu tâlc, cugetări și citate celebre.

 

 

Absolvire

În vederea absolvirii, cursanții vor studia modulele de curs și vor promova testele online de la finalul fiecărui modul cu un procentaj de minim 70%.

 

Diploma de absolvire a Programului de educație antreprenorială și de management Antreprenor, cu studii de caz în turism, se eliberează online și/sau fizic, sub egida FNTM și a partenerilor proiectului.

 

 

Parcurgerea și absolvirea cursului de specializare în Competențe Antreprenoriale, completat de un Program e-Learning, puse la dispoziție gratuit prin proiect,  vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta ideea de business într-un plan de afacere concret.

Această etapă de educație antreprenorială vă ajută să vă pregătiți pentru participarea la Concursul de planuri de afaceri organizat prin proiect, în perioada august - noiembrie 2018, prin care se vor selecta 54 de planuri de afaceri la nivelul Regiunii Centru. Fiecare beneficiar cu plan de afacere selectat va primi finanțare de maximum 39.000 de euro (calculat la cursul InforEuro aferent lunii august 2016) pentru demararea propriului business.

 

Vă urăm succes!

 

Echipa Start-up Urban