Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Start-Up Urban oferă gratuit cursurile e-Learning „Antreprenor” și „Întreprinzător în turism” 21-02-2018

 

Proiectul Start-Up Urban oferă acces pentru minimum 120 de persoane din Regiunea Centru la studierea gratuită a unuia dintre Programele e-Learning realizate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - „Antreprenor” sau „Întreprinzător în turism”, la alegere.

 

Programele e-Learning „Antreprenor” și „Întreprinzător în turism” sunt concepute de o echipă de oameni de afaceri, consultanți și profesori de renume din mediul academic, împreună cu parteneri din Germania și Spania.

 

Materia Programelor e-Learning este structurată în module de învațare, ale căror tematici cuprind noțiuni de plan de afacere, antreprenoriat, management de proiect, cerere de finanțare, marketing, finanțe,comunicare, IT sau management turistic. Programele e-Learning conțin peste 200 de ore de teorie completate de studii de caz, materiale video, momente didactice animate, biblioteci de resurse.

 

Programe e-Learning „Antreprenor” și „Întreprinzător în turism” cuprind câte șase, respectiv cinci module, ce se studiază pe platforma online dezvoltată cu sprijinul FNTM, https://www.edusa.ro/.

 

Cursul e-Learning „Întreprinzător în turism”

Management turistic

Marketing și promovare

IT&C

Management financiar

Plan de afacere - Cerere de finanțare.

 

Cursul e-Learning „Antreprenor” 

Firma și mediul economic

Antreprenoriat și inovare

Managementul afacerii

Finanțele și contabilitatea afacerii

Marketingul afacerii

Comunicare și negociere

 

Persoanele interesate de aceste cursuri e-Learning de formare în afaceri se pot înscrie până în 21 aprilie 2018, prin experții în antreprenoriat din județul în care doresc să-și înființeze afacerea.