Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

TÂRGU MUREȘ - formare antreprenorială, 1-6 august 2018 01-08-2018

 

 

La Târgu Mureș a început a doua sesiune de formare antreprenorială Start-up Urban, ultima din județul Mureș. Sesiunea se desfășoară între 1 și 6 august, la Hotel Concordia, Piața Trandafirilor, nr. 45.   

 

La această sesiune sunt înscriși 28 de cursanți din județul Mureș.
 

 

Cursurile sunt realizate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, fiind acreditate de Agenția Națională pentru Calificări.

 

 

 

 

 

Trainerii Fundației Naționale a Tinerilor Manageri la aceste cursuri sunt:

  

 

- Cristian Tudorescu - Consultant și analist financiar, trainer, managing partner la firma de consultanţă Explore Asset Management SA, Cristian Tudorescu are peste 13 ani experiență în domeniul financiar, ocupând poziţii şi coordonând echipe de analiză companii, evaluare companii şi instrumente financiare, echipe de consultanţă pentru IMM-uri în ceea ce priveşte strategia financiară şi managerială, construirea şi monitorizarea realizării planurilor de business, asistenţă în finanţări bancare.

 

Este certificat drept Consultant de Investiţii şi a participat în proiecte de finanţare a companiilor private, precum şi a municipalităţilor sau a companiilor deţinute de autorităţi publice.

 

Susţine de peste 10 ani training-uri pe teme de antreprenoriat şi management financiar, atât în proiectele şi Programele e-Learning FNTM, cât şi în Junior Chamber International - JCI Romania.

 

 

 

Alin Angheluță - Începând cu 2005 este cadru didactic la Departamentul de Marketing din ASE Bucureşti - preparator, asistent, lector, conferenţiar. A realizat mai multe articole ştiinţifice, cărţi, prezentări la conferinţe internaţionale, a participat la mai multe proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale, este membru al câtorva asociaţii profesionale internaţionale în domeniul marketingului.

 

Între 2014-2016 a fost prodecan al Bucharest Business School, responsabil de programul MBA Romano-Canadian, iar începând cu 2016 este decanul respectivei facultăţi, care reuneşte 3 programe de MBA şi programe de executive education (de ex. Arabesque Business School).

 

Este membru activ în JCI (Junior Chamber International) şi FNTM (Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri), participând la diferite proiecte de anvergură naţională şi internaţională, mai ales în domeniul promovării antreprenoriatului.

 

Ofera consultanţă de strategie de marketing, în special pentru antreprenorii români care vor să îşi dezvolte şi să îşi internaţionalizeze afacerile. Este acţionar al companiei de brokeraj de asigurări MIB (Millenium Insurance Broker) SA, aflată în top 10 în domeniul respectiv.

 

Are o familie frumoasă (o soţie şi doi băieţi), care îl motivează să continue diferitele proiecte în care este implicat.

 

 

 

 

Mai jos listăm programul celor 6 zile de curs: