Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

YASKI, din pasiunea pentru educatie 03-06-2020

 

 

Ideea afacerii YASKI a luat naștere din dorința de a pune în practică toate cunoștințele acumulate în facultate și mai apoi la companiile multinaționale la care a lucrat Adrian Wagner, antreprenorul din spatele afacerii. Experiența acumulată de el a fost vitală pentru evoluția pozitivă a firmei, facând posibilă realizarea serviciilor la standarde înalte, la care se adaugă seriozitatea și nu în ultimul rând, implicarea.

 

"Afacerea noastră se bazează pe o metodă diferită de predare a limbilor străine pentru copii, prin joc, mișcare și prin activități interactive. Cu ajutorul subvenției primită prin Start-up Urban am reușit să creăm un spațiu virtual pentru învățarea unei limbi străine într-un mod captivant și interactiv, care le stimulează copiilor dorința de a dobândi noi cunoștințe în timp ce socializează și se distrează, precum și dorința de a învăța o limbă străină prin joc și mișcare, cu ajutorului unui aparat interactiv care permite interacțiunea mai multor copii în același timp, folosind sunete în limba engleză și imagini pline de culoare, proiectate direct pe podea, cu care copiii trebuie sa interacționeze." spune Adrian despre afacerea sa. 

 

Acest sistem de învățare este recunoscut la nivel mondial datorită faptului că încurajează jocul activ și motivează copiii să facă mișcare, iar acest lucru este în perfecta concordanță cu filozofia clubului YASKY privind metodologia de învățare prin intermediul jocului și al interactivității. Din dorința de a aplica cunoștințele acumulate, coroborată cu pasiunea pentru educație împărtășită atât de Adrian, cât și de soția sa, a luat naștere Clubul pentru copii – YASKI (YOUNG AND SMART KIDS S.R.L.). 

 

"Soția mea, de mic copil a visat să devină profesor și pe parcursul anilor a constatat necesitatea inovării sociale privind modificarea stilului de predare, cu un accent pus pe comunicarea și pe interacțiunea între copii și profesor, ceea ce îi ajută pe copii să comunice cât mai ușor în situațiile de zi cu zi, fără emoții și fără frică." 

 

Prin urmare, cei doi soți și-au dorit transformarea acestor pasiuni, dorințe și visuri într-o afacere co-finanțată din fonduri europene. Astfel, anul trecut, la jumătatea lunii iulie, au semnat contractul de subvenție, iar din luna septembrie au demarat implementarea planului de afacere. Pentru asta au investit timp, energie, pasiune și bani, dar hobby-ul s-a transformat ușor într-o sursă reală de venit.

În momentul de față YASKY prestează servicii de înaltă calitate prin profesionalism, creativitate și dedicare, propunându-și totodată să reușească să contribuie la dezvoltarea educațională și emoțională a unui număr cât mai mare de copii. Din experiențele acumulate de-a lungul anilor, cei doi parteneri au învățat că părinții copiilor care participă la cursuri și activități își doresc pentru copiii lor un loc în care să fie în siguranță, cu o ambianță plăcută și sub îndrumarea unui cadru didactic cu abilități și calități esențiale pentru a-și lăsa definitiv amprenta asupra dezvoltării psiho-socio-emoțională a copiilor lor.

 

 

 

Seriozitatea care îl definește pe Adrian reprezintă un factor cheie al activităților pe care le întreprinde, deoarece acest lucru semnifică certitudinea asigurării respectului față de clienți, parteneri și totodată, față de ei înșiși. Profesionalismul devine, în mod imperativ, un atribut fără de care activitatea lor nu ar exista.

 

Adrian și echipa lui vă așteptă cu drag la cursuri și activități în Târgu Mureș!

 

Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării, cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.