Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Csapatunk 15-03-2018

Laura Bejan

Projektmenedzser

 

Laura projektmenedzser és a FNTM alelnöke. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az európai uniós és más alapok társfinanszírozásával történő projektmenedzsmentben. A vállalkozói mentalitás és a menedzsment fejlesztését,  a konferenciák szervezését, a vállalatfejlesztést, , a gazdasági és jó praktikák cseréjét tekinti missziójának. Hozzájárult  a FNTM kezdeményezéseihez és megvalósításaihoz, vállalkozásokat támogató fejlesztésekben, koordinálásban, valamint olyan országos projektek megvalósulásában, mint a ,,Vállalkozó a turizmusban - Panziók Romániában”, a „Vidéki Menedzser”, amelyben több, mint 7.000 vállalkozó, menedzser és potenciális vállalkozó vett részt. Elvégezte a SNSPA Projektmenedzsment mesterképzését, valamit Politika, Adminisztráció és Kommunikáció Szakon diplomázott a Kolozsvári Bábes-Bolyai Tudományegyetemen.

 

Razvan Vlasiu

Vállalkozói szakértő

Maros megye

 

Razvan közgazdász, 2009 óta tevékenykedik vissza nem térítendő támogatások lehívásával és megvalósításával. Szakemberként számos pályázat létrehozásában vett részt.

Razvan 2009 óta dolgozik együtt a FNTM csapatával, mint vállalkozói szakértő. Projektjei között kiemelkedik a „Vidéki Menedzser” stratégiai projekt, amely a vidéki vállalkozások fejlesztését célozta meg Maros megyben, valamint önkéntes tanácsadói tevékenysége az országos kezdeményezések megvalósításába mint a „Vidéki Vállalkozó” és a „Vállalkozó a turizmusban - Panziók Romániában” projekt.

Razvan nemcsak a vállalkozások világában jártas, hanem tanácsadói szolgáltatásokat is  nyújt az Uniós Alapokat illetően.

 

Claudia Pilat

Vállalkozói szakértő

Szeben megye

 

Claudia vállalkozóként saját agro-panziót valamint tanácsadási céget működtet. A Szeben megyei Christiana Szigetének meséje 2009-ben kezdődött, amikor Claudia feliratkozott a FNTM „Vidéki Menedzser” nevű projektre, amelynek köszönhetően az e-Learning program keretén belül részt vehetett a menedzserképzésben. 

2010-ben Claudia csatlakozott a helyi FNTM tanácsadó csapatához a „Vidéki Vállalkozó” stratégiai projetben. Elkezdte összeállítani más pályázók iratait, akiket tanulásra, valamint saját vállalkozásuk vezetésére bíztatott. Jelenleg vissza nem térítendő támogatást igénylőket lát el tanácsokkal, pályázatírás, kivitelezés, megvalósíthatósági tanulmány, üzleti terv, kiadás és jövedelm előrejelzést illetően.

 

Gyulafehérvár Municípium

 

Dana Naghiu

Tevékenységi koordonátor

 

Dana Naghiu különböző tevékenységekben szerzett tapasztalatot. Az állami szférától kezdődően a multinacionális vállalaton keresztül, ahol nyolc évig különböző pozíciókban teljesített a bankrészlegen belül ahhoz, hogy az utóbbi négy évben a vissza nem térítendő támogatások szakterületén tevékenykedhessen.

Dana egy lelkes, dinamikus személyiség, aki örömmel fogadja be és mélyíti el az új információkat. Szívesen vesz részt a közösségi életben és hiszi, hogy minden ember önerőből képes változást előidézni.

 

Sebastian Baesan

Vállalkozói szakértő

Fehér megye

 

Sebastian Baesan humán-társadalomtudomány és projektmenedzsmentre szakosodott, melynek köszönhetően a kezdeményezéseit pozitív változások követik közösségi szinten.

A vállalkozásban szerzett 11 éves tapasztalata megerősítette abban a hitében, miszerint egy tevékenység sikeressége a megfelelő környezetben rejlik, amelyben a résztvevőknek lehetőségük adódik jobban megélni a jelent és boldogabb emberré válni.

 

EDUKADO Kft (Metodica)

Horia Puscas

Tevékenységi koordonátor

 

Horia Puscas 2006 óta tevékenykedik emberi erőforrás fejlesztő vissza nem térítendő támogatások területén. Ez alatt részt vett  több, mint tíz célzott projektben, melyek keretösszege meghaladja az 5 millió eurót, a projekt írásban, elbírálásban, szerződtetésben valamint kivitelezésben szerzett tapasztalatot.

Horia adjunktus valamint tanárként tevékenykedett számos egyetemi hallgató számára dedikált projektben, mely minél gyakorlatiasabb képzést igyekezett nyújtani a vissza nem térítendő támogatásokat illetően. Tanácsadóként különböző vállalkozói kezdeményezések terén szerzett tapasztalatot, ahol praktikus irányokkal látta el ügyfeleit a szervezet fejlesztéséről.

 

Csata Emőke

Vállalkozói szakértő

Kovászna megye

 

Csata Emőke gazdasági mérnök az épített örökségvédelem területén, valamint 2008 óta tanácsadóként és független kiértékelőként tevékenykedik a vissza nem térítendő támogatások terén.

Karriere során Emőke szerepet vállalt a Közép Régióban olyan projektek kivitelezésében valamint kiértékelésében, melyek hozzájárultak a gazdasági versenyképesség növeléséhez, a kulturális kínálat változatossá tételéhez, az emberi erőforrások fejlesztéséhez valamint a vidékfejlesztéshez.

 

Csata Tünde  

Vállalkozói szakértő

Hargita

 

Csata Tünde 2006 óta dolgozik a vissza nem térítendő támogatások terén. Írt, felügyelt valamint kiértékelt gazdasági fejlesztéseket és vállalkozás fenntarthatóságot képviselő projekteket.

Tapasztalatát nemcsak a 300 kiértékelt pályázaton, hanem a 3 millió euró összköltségvetésen is tükröződik, melyeket különböző általa megírt valamint felügyelt projekt által sikerült lehívnia.

 

A Vállalatok Társadalmi Felelősségét Népszerűsítő Egyesület - APRSC

Anca Iamandi

Tevékenységi koordonátor

 

Anca Iamandi 15 éves tapasztalattal rendelkezik a vissza nem terítendő támogatások terén. Uniós forrásokból finanszírozott projekteket írt és valósított meg nemcsak Románia Uniós taggá válását követően, de az azt megelőző csatlakozási periódusban is.

Az utóbbi időben EU által finanszírozott társadalmi és vállalkozói projekteket vezetett.

Anca mesteri dimplomáját nemzetközi projektmenedzsmenten szerezte az Orszagos Politikai, Adminisztrációs Tudományok Iskolájában, Bukarestben. 

 

Mihai Viseroiu

Vállalkozói szakértő

Kovaszna megye

 

Mihai Viseroiu 10 éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozásokban, üzletfejlesztésben valamint vissza nem terítendő támogatások lehívásában.

Mihai jogi egyetemet végzett, a mesterképzést pedig projektmenedzsment szakon fejezte be. A vállalkozások különböző területeken több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik tanácsadás, termékek és szolgáltatások kereskedelme, rendezvényszervezés, szakácsművészet valamint bútor készítés ágazatokban . Továbbá, nemcsak mint alkalmazott, de mint társtulajdonos is részt vett a vissza nem terítendő pályázatok menedzsmentjében, írásában valamint megvalósításában.

 

Sabina Milcoveanu

Vállalkozói szakértő

Brassó megye

 

Sabina Milcoveanu üzleti környezetben tapasztalt személy. A különböző ágazatok közti átmenetnek köszönhetően (rendezvényszervezés, eladás, beszerzés, toborzás valamint adminisztráció) megalapozta a jó tájékozódási valamint alkalmazkodó képességét. Ami a projektekben való hatékonyságot illeti. Sabina egy kommunikatív, felelősségtudatos személy, aki nagyszerű csapatmunkás.

 

A vissza nem terítendő pályázatok terén szakmai tudást szerzett a Közép Regióban, mint veszélyeztetett csoportok foglalkoztatásának megkönnyítését elősegítő toborzó és célcsoport felelős.