Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Echipa Start-up Urban 20-02-2018

Contact Fundația Națională a Tinerilor Manageri - lider de consorțiu

Adresa: Str. Dumbrava Roșie 2, Sector 2
București, România, 020463
Email: antreprenor@fntm.ro
Telefon: +4-021-318.3874

 

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Valentin Miron
 Președintele FNTM, Manager 
de proiect

Image result for valentin miron

Este co-fondator și președinte al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri - FNTM și managing partner al companiei de consultanță financiară VMB Partners SA, cu o experiență de peste 20 ani în afaceri, finanțe și administrație publică, a inițiat și coordonat procesele de structurare obligațiuni municipale pentru majoritatea localităților emitente din România.

Valentin Miron a fost manager de proiect pentru proiectul strategic Întreprinzători în turism - Pensiuni în România, implementat la nivel național între 2011-2013, de către FNTM, în calitate de lider de consorțiu, alături de ANTREC România și ASAJA Spania.

Având experiența anterioară în implementarea de programe europene și responsabilități în formarea continuă în cadrul DAPL/Guvernul României, Valentin Miron deține studii aprofundate în management, specializări în administrație publică locală în Marea Britanie, Olanda și Germania și în emiterea de obligațiuni municipale în Rochester, NY și Baton Rouge, LA, USA.

Laura Bejan
Manager
de proiect (anul I de implementare)

Laura este manager de programe și vice-președinte al FNTM. Are peste 10 ani experiență în managementul pro-iectelor co-finanțate din fonduri europene și din alte granturi, proiecte dedicate educației antreprenoriale și de management, dezvoltării afacerilor, organizării de conferințe, misiuni economice și schimburi de bune practici. A fost implicată în dezvoltarea, coordonarea și implementarea inițiativelor FNTM de stimulare a antreprenoriatului precum proiectele naționale „Întreprinzător în turism - Pensiuni în România”, „Rural-Antreprenor” și „Rural-Manager”, în care au participat peste 7.000 de antreprenori, manageri și potențiali întreprinzători.

Deține un master în managementul proiectelor la SNSPA și este licențiată a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai (Cluj).

Răzvan Vlasiu
Consultant antreprenoriat
Mureș și Covasna

Răzvan este economist și are experiență din anul 2009 în domeniul gestionării și implementării  finanțărilor nerambursabile, fiind implicat ca expert în implementarea a  numeroase proiecte cu finanțare nerambursabilă.

 

Răzvan colaborează cu FNTM din 2009, a fost consultant antreprenorial pentru dezvoltarea afacerilor din mediul rural din județul Mureș, în proiectul strategic „Rural - Manager” și consultant voluntar în inițiativele complementare-naționale „Rural-Antreprenor” și „Întreprinzător în turism - Pensiuni din România”.

 

Răzvan are background în antreprenoriat și în oferirea de consultanță pentru accesarea de fonduri europene.

Claudia Pilat
 Consultant - voluntar antreprenoriat
Sibiu

Claudia este antreprenor, deține o agropensiune și o firmă de consultanță. Povestea  agropensiunii  Insula Christiana din județul Sibiu a început din 2009, când Claudia s-a înscris ca beneficiar în proiectul „Rural-Manager” al  FNTM, prin intermediul căruia a studiat și programul e-Learning de educație managerială.

 

Claudia a fost cooptată în 2010 în echipa de consultanți locali FNTM în proiectul strategic „Rural-Antreprenor” și a început să întocmească dosare de finanțare și pentru alți beneficiari pe care i-a sprijinit să studieze și să se pregatească pentru a-și conduce propriile afaceri. În prezent, sprijină persoanele interesate în realizarea documentației pentru obținerea și implementarea de proiecte, co-finanțate din finanțări nerambursabile: cash-flow-uri, studii de fezabilitate, memorii justificative, planuri de afaceri, analize cost-beneficiu și altele.

Cristian Tudorescu
 Coordonatorul activității de consultanță la nivel de proiect

Cristian Tudorescu este analist si analist financiar, trainer si Managing Partner la firma de consultanta Explore Asset Management SA, cu experienta extinsa pe piata de capital locala si internationala.
 

Detine o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar, ocupand pozitii si coordonand echipe de analiza companii, evaluare companii si instrumente financiare, echipe de consultanta pentru IMM-uri in ceea ce priveste strategia financiara si manageriala, construirea si monitorizarea realizarii planurilor de business, asistenta in finantari bancare.
 

Este certificat drept Consultant de Investitii si a participat in proiecte de finantare a companiilor private, precum si a municipalitatilor sau a companiilor detinute de autoritati publice.
 

Sustine de peste 10 ani training-uri pe teme de antreprenoriat si management financiar, atat in proiectele si Programele de educatie ale Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri - FNTM, cat si in Junior Chamber International - JCI Romania

Rareș Pilat
 Consultant antreprenoriat
Sibiu

Rareș este antrepenor cu  experiență din anul 2008 în domeniul gestionării și implementării  finanțărilor nerambursabile, fiind implicat ca expert în implementarea a  numeroase proiecte cu finanțare nerambursabilă.

 

 Rareș colaborează  cu SC XEROM SERVICE SRL din 2014, în prezent este expert consigliere profesională, a fost consilier dezvoltare personala, consilier dezvoltare carieră în cadrul proiectului WORK.I.T!, a participat activ la elaborarea metodologiei de consiliere a beneficiarilor directi prin stabilirea de metode și tehnici de consiliere, în vederea creșterii stimei de sine și a găsirii de oportunități de integrare pe piața muncii a celui consiliat.

 Rereș are background în multinaționale  ca: Director de Magazin, Manager Operațional, Director Regional Vânzări, Șef agenție/Sipervizor vânzări..

 
Municipiul Alba Iulia

Dana Naghiu
Coordonator
activități


Dana Naghiu și-a format experiența profesională în domenii diferite de activitate, începând cu sectorul bugetar, continuând cu o companie multinațională pe o perioadă de opt ani pe diverse poziții în sectorul bancar, pentru ca, în ultimii patru ani să activeze în domeniul finanțărilor nerambursabile.

Dana este o persoană entuziastă, dinamică, dornică de a asimila informații noi și într-o continuă fundamentare a cunoștintelor dobândite. Este interesată să se implice în viața comunității și crede în puterea fiecăruia de a determina o schimbare.

Sebastian Băeșan
Expert Alba

Sebastian Băeșan este specializat în științe socio-umane și management de proiect care îi permit să atragă și să urmărescă schimbarea pozitivă la nivelul comunității prin fiecare inițiativă dezvoltată.

 

Cei 11 ani de antreprenoriat și implicare activă în viața comunității îi confirmă faptul că reușita unei acțiuni constă în crearea mediului adecvat, în care toți oamenii implicați au oportunitatea de a-şi trăi mai bine prezentul şi de a fi mai fericiți.

 

Ionela Todor
 Consultant antreprenoriat
Alba

Ionela este economistă și din anul 2004 a fost implicată în scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă. A fost implicată la elaborarea a peste 200 de cereri de finanțare, planuri de afaceri, analize cost beneficiu și altele pentru următoarele programe operaționale: SAPARD, POSCCE, POR, PODCA, PNDR, POP, POC, POCU,POCA, programe guvernamentale, etc. Totodată a monitorizat  10 firme din cadrul Incubatorului de Afaceri Alba Iulia în perioada 2006 – 2009. Deține un master în auditul fondurilor europene. Ionela este o persoană veselă, dinamică, dornică de a asimila informații noi și într-o continuă fundamentare a cunoștințelor dobândite.
SC EDUKADO SRL (Metodica)

Horia Pușcaș
Coordonator
activități

Horia Pușcaș activează din anul 2006 în domeniul gestionării fondurilor nerambursabile în domeniul resurselor umane, în perioada aceasta fiind implicat în toate etapele de scriere, evaluare, contractare și implementare în peste 10 proiecte dedicate, cu o valoare totală de peste 5 milioane de euro.

 

Horia a activat ca lector și tutore în mai multe proiecte dedicate studenților la nivel de licență și masterat pentru a asigura o formare cât mai practică în domeniul finanțărilor nerambursabile. A acumulat experiență în calitate de consultant în diferite inițiative antreprenoriale oferind direcții practice pentru dezvoltarea organizațională a clienților parteneri.

Tünde Csata
Consulant antreprenoriat
județele Harghita și Covasna

 

 

Tünde Csata lucrează din 2006 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile. A scris, a coordonat și a evaluat proiecte care vizează dezvoltarea economică și susținerea antreprenorialului.

 

Experiența ei se materializează în investiții de peste 3 mil. euro, buget total cumulat pentru diferite proiecte scrise și coordonate, respectiv peste 300 de proiecte evaluate.

Kristó Kinga
 Expert 

 

 

Kinga este de profesie economist și inginer, specializat în domeniul industriei însă este activ din 2010 și ajută tinerii în domeniul antreprenorial. De-a lungul carierei Kinga a ajutat mai mulți tineri să înceapă afacerea proprie și din 2015 își dezvoltă propria afacere pe care a inițiat-o cu ajutorul unei finanțări nerambursabile de acest gen.

 

Totodată este implicată în dezvoltarea industriei și economiei la nivelul Regiunii Centru din 2015 ca consultant al IMM-urilor din domeniul mecanic.

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Anca Iamandi
Coordonator
activități

Anca Iamandi are o experiență de peste 15 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile. A scris și implementat proiecte co-finanțate din fonduri europene sau alte granturi, atât în perioada de preaderare a României la Uniunea Europeană cât și după obținerea statutului de stat membru.

 

În ultimii ani, a fost implicată în managementul unor proiecte sociale și antreprenoriale, co-finanțate din fonduri europene.

 

Anca deține un master în managementul proiectelor internaționale la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București.

Marius Viseroiu
Consultant antreprenoriat
Covasna

Mihai Viseroiu are o experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, business development și accesare fonduri nerambursabile.

 

Mihai este licențiat în drept și masterand în managementul proiectelor. A acumulat peste 10 ani de experiență în antreprenoriat, în diverse domenii precum: consultanță, vânzări de produse și servicii, organizarea de evenimente, gastronomie și producție de mobilier. De asemenea, a facut parte ca anjagat și apoi ca asociat în două companii specializate în scrierea, implementarea și managementul proiectelor cu finanțări nerambursabile.

 

Sabina Milcoveanu
Consultant antreprenoriat
Brașov

Sabina Milcoveanu are experiență in mediul de business iar tranziția prin diferite ramuri în cadrul organizațiilor (organizator de evenimente, vânzări, achiziții, recrutare și administrare) i-au întărit abilitățile de adaptare și orientare, prin implementarea eficientă în vederea îndeplinirii scopului proiectelor în care a fost implicată. Sabina este o persoană comunicativă, responsabilă și cu abilități de lucru în echipă.

 

În cadrul proiectelor cu finanțări nerambursabile are experiență dobândită ca Specialist în recrutare/operator grup țintă, cu privire la facilitarea pe piața muncii a grupurilor vulnerabile din Regiunea Centru.