Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

INVITATIE CONFERINTA ONLINE: Cunoasteti afacerile infiintate prin proiectul StartUp Urban 13-01-2021
 
Avem onoarea de a vă invita la conferința online de joi, 14 ianuarie 2021, dedicată prezentării noilor afaceri înființate în cadrul proiectului Start-up Urban.
 
354 de persoane din  centrul țării, unde s-au desfășurat activitățile proiectului (județele Alba, Sibiu, Brașov, Covasna, Mureș și Harghita), au beneficiat de formare antreprenorială. 54 de planuri de afaceri (din 147 depuse) au fost evaluate și selecționate. Au primit granturi de maximum 39.000 euro din linia de finanțare România Start Up Plus, consultanța și mentoratul celor patru parteneri:  Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM (lider de consorțiu), Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Iceberg Consulting SRL. Astăzi, după un an și jumătate, depășind și criza sanitară și economică, cele 54 noi afaceri funcționează cu peste 120 de noi locuri de muncă.
 
Joi, 14 ianuarie 2021, vom avea oportunitatea de a cunoaște experiența protagoniștilor noilor afaceri înființate, greutățile pe care le-au depășit, încercările care le stau înainte. Vom putea discuta și vedea cum putem îmbunătăți și multiplica astfel de succese în viitor.
 
Puteți participa la conferința online dând click mai jos acest link sau pe sigla de mai jos:
 
 
 
Puteți consulta agenda conferinței la acest link.