Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Partnerek 15-03-2018

Fiatal Menedzserek Országos Alapítványa – FNTM

 

Fő pályázó

 

Több, mint húsz éve népszerüsítjük a vállalkozás valamint a menedzser kultúrát, innovatív eszközök és kezdeményezések által.

 

Tapasztalatunkat a projektmenedzsment terén több mint 35 önnön, országos valamint nemzetközi finanszírozású projekt lebonyolításával szerztük - Strukturális Alapok, Phare, Világbank stb.

 

A lefontosabb országos stratégiai projektjeink, a vidéki vállalkozás és a turizmus fejlesztést célozta meg. Az Európai Társadalmi Alapok társfinanszirozásában a Vidéki- Menedzser, Vidéki-Vállalkozó és Vállalkozó a Turizmusban - Panziók Romániában, mely értéke meghaladja a 12 millió eurót, Főpályázóként több mint 7.000 pályázóval dolgoztunk együtt 2009-2013 között.

 

2015-ben, a FSE SUCCESS projekten belül 2 oktatási valamint kulturális tevékenységű szociális vállalkozást támogattunk, Bukarest- Ilfov Régiójában.

 

Több, mint 800 talalkozót szerveztünk több, mint 15.000 fő részvételével. Rendelkezünk a vállalkozói képzésünkön az ANC szakmai engedélyével, Megye szinten jelen vagyunk önkéntes tanácsadóink által, mely egy múltalrendelkező trénerekből álló hálozatot jelenti. Az országban regionális szinten vannak irodáink.

 

E-Learning platformot fejesztettünk ki, a vállalkozói kultúra támgatásáért, amelyet megközelítőleg 5.000 hallgató veszi igénybe Románia, Moldva Köztársaság és a Szórvány területeken.

 

Gyulafehérvár Municِípium

 

Partner

 

A vissza nem térítendő projektek megirásában és megvalósításában többéves tapasztalatunk van.

 

2001-től, több mint 150 millió euro értékben valósítottunk meg vissza nem térítendő támogatásokból projekteket. A 215/2001-es törvény alapján tevékenységünk amely a városi gazdasági-társadalmi fejlesztéseire terjed ki. A tanácsadási és vállalkozási képzéseket jelentős szerepet kapnak tevékenységünkben.

 

A Városrészek Integrált foglalkoztatási Intézkedések projekten belül (2010-2012), amelyben vezető szerepet töltöttünk be, 583 személyt láttunk el vállalkozói tanácsokkal, 14 független tevékenység, 14 üzleti terv jött létre valamint 39 személy részesült jogi és pénzügyi tanácsadásban.

 

Ugyanakkor, a helyi közösségek gazdasági társadalmi fejlesztése project keretén belül (2014-2015) 84 személy vet részt a vállalkozó képzés és tanácsadáson, valamin 12 szociális vállalkozást támogattunk.

 

Ami a képességeink változatosságát illeti, tapasztalattal rendelkezünk a népszerűsítést, a marketingt és az emberi erőforrás, TIC, pénzügyi- számviteli, jogi tanácsadásban. Lehetőségünk van integrált szolgáltatások felajánlására a támogatások, tanácsadás, vállalkozói szemszögből történő motiválás, de a megvalósított vállalkozások figyelemmel követése is.

 

EDUKADO Kft (Metodica)

 

Partner

 

Küldetésünk, hogy pozitív változásra bírjunk a közösséget képzések és projektek által. A hivatásunk megvalósítása érdekében hoztuk létre a Metodicat, mely Erdély legnagyobb egyetemi és gazdasági központjában végzi tevékenységét, Kolozsváron.

 

2015-ben létrehoztunk egy vállalkozói központot, a Vállalkozások létrehozását támogató központot, melynek segítségével teljes körű szakmai tájékoztató szolgáltatást nyújthatunk vállalkozói, IT C, kreatív ipar körében Kolozsváron.

 

Részt veszünk interregionális együttműködési tevékenységekben, mely a Kereskedelmi Kamara, liceumok, Kis és Középvállalkozások és nem kormányzati szervezetek közt működik. A tevékenység olyan hasznos eszközök létrehozását szolgálja a diákok számára, mely a vállalkozások létrehozását, fejlesztését és vezetési mecanizmusának  megértését ségíti.

 

Mi ajánl minket? 84 projekt, 15 szervezett tanfolyam, 265 személy aki a Projekt Menedzser, Projekt Értékelő valamint Üzleti Angol képzéseinken résztvettek.

 

Több, mint 84 vállalkozót segítettünk álmai vállalkozásának létrehozásában a nem visszatérítendő támogatások lehívásával valamint a projektek megvalósításában. A tanfolyamok hozzájárultak a szervezetek és résztvevők teljesítményeinek növeléséhez.

 

Vállalatok Társadalmi Felelősségét Népszerűsítő Egyesület - APRSC

 (APRSC)

 

Partener

 

2010-ben létrejött nem kormányzati és nonprofit szervezet vagyunk, a 448/2006-os törvény alapján felhatalmazott Védett Egység. Támogatjuk, biztosítjuk és létrehozzuk azokat a szakmai lehetőségeket, melyek a hátrányos helyzetű személyek alkalmazkodását valamint az incluzív és egységes társadalom népszerűsítését szolgálják.

 

Az utóbbi négy évben több, mint 350 partnerkapcsolatot hoztunk létre közhivatalokkal, romániai vállalatokkal és szervezetekkel, mint pl. BRD, Groupe Societe Generale, RDS/RCS, Unilever Romania, G4S Romania, Benchmark Electronics, ONRC és sokan mások.

 

A Vásárolj Tudatosan egy olyan APRSC project, melyben a partnereknél történő vásárlás számított: a projektek által lehívott pénzügyi források a társadalmi esetek támogatta: Sport Club Vásárolj Tudatosan- 2013-ban jött lértre, mely kizárólag a projektből lett finanszírozva. A veszélyeztetett csoportok számára éves orvosi felszerelések beszerzése (2012-2014), Egyetemi oktatási ösztöndíj fogyatékkal élő személyek számára (2013-2015).

 

Folyamatosan olyan kezdeményezéseket hozunk létre, mely pozitív változást idéz elő a román társadalom számára, az állampolgárok és vállalkozások bevonásával. A SUCCES Projekt- Támogatjuk a Gazdasági és Társadalmi Versenyképesség Növekedését, a FNTM társfejlesztésvel hozzájárul a romániai társadalmi vállalkozások fejlesztéséhez és pénzügyi keretek létrehozásához amely új társadalmi projektekhez szükségesek.