Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional
Capital Uman (POCU) 2014 - 2020. Pentru informații detaliate despre
celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să
vizitați www.fonduri-ue.ro

Tanácsadást és mentorálást ajánlunk az Urban Start-up vállalkozás sikeres elindításához 15-03-2018

A projekt második része 2019. januárjában kezdődik, mely mentor-tanácsadási tevékenységekből áll a támogatási alapokat kezelők felajánlásával.

 

A mentor-tanácsadási program legtöbb 6 hónapig, 2019. január és 2019. július között zajlik az 54 kiválasztott vállalkozás kezdvezményezettjei számára:

 

  • Személyes konzultáció, mentorálás, a kiválasztott 54 üzleti terv számára felajánlott  támogatás egy tanterv alapján, mely az üzleti terv finomítását követi. A támogatás a stratégiai menedzsment témáját, a cselekvési tervet, online marketingot, értékesítési tervet, a vállalkozás pénzügyi részét- költségvetési gazdálkodást, pénzügyi elemzést valamint cash flow témákat foglal magába.
  •  
  • Business Accelerator tábor - 2019. januárjában az 54 kiválasztott támogatásra jogosult közösen vehet részt a 6 megye tanácsadói, mentorai valamint meghívott vállalkozók, bank képviselők, releváns szervezetekkel a 2 napos táborban, mely lehetőséget teremt egy barátságos környezetben elsajátítani a lényeges jövőbeni üzlet fejlesztéséhez szükséges módszereket valamint egy gyors tanulási tapasztalatot nyújt.
  •  
  • Projekt szakemberei által kidolgozott vállalkozási kezdőcsomag. A csomag a vállalkozás létrehozásához szükséges jogi és pénzügyi alapokat tartalmazza, lehetséges sajátosságokkal a gazdasági típusok valamint a tevékenységet illetően.
  •  

A projekt ezen része a vállalkozás létrehozásának előkészítését és az üzleti tervek versenyén kiválasztott 54 új vállakozás sikeres létrehozását teszi lehetővé 2019. első felében.